top of page

ДАЙДЖЕСТ НАЙВЕСЕЛІШИХ КАФЕ КИЄВА


Вже усіх друзів розіграли, а настрій так і не піднявся? Тоді у нас є унікальна інформація саме для вас: спеціально до 1 квітня ми підібрали найвеселіші кафе Києва. Ділимося з вами нашими знахідками.





РЕСТОРАН "ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ" повністю перенесе вас в атмосферу улюбленого фільму. Дореволюційний Київ з його вишуканим пафосом, дружніми міщанами і столітніми легендами візьме вас у свій полон. Та ще й кухня тут виключно київська. Не чули про таку? Це сплетіння української, єврейської, молдовської та болгарської кухонь.

До речі, заклад знаходитьс на Андріївському узвозі. Саме там, де відбувалися події культового фільму. І головна особливість цього закладу - усі страви названі відомими цитатами із кінострічки: "Шкандаль", "Ось така мода", "Ну хіба що по трішечки". Не здивуємся, якщо після цього ви скажете: "Баришня уже лягли і просять!".


Адреса: Андріївський узвіз, 34


АБСЕНТ-БАР "ПАЛАТА №6" захований у підвальному приміщенні у самому центрі міста. М'які стіни, решітки на вікнах та офіціанти у костюмах лікарів. Усе стилізовано під психіатричну лікарню, яку так добре зобразив Антон Чехов в одноіменній повісті.

Щоб забронювати столик, треба "записатися на прийом до лікаря". Бррр... Шалена атмосфера. Але веселій компанії тут буде чим зайнятися.


Адреса: вул. Бульварно-Кудрявська, 31А


РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС "КАБАЧОК НА БОЧОК" - це те місце, де все стоїть догори дригом. І навіть сама будівля. Хочете відчути себе у паралельному всесвіті - тоді вам сюди.

Будинки-перевертні активно зводяться по усьому світу. Вони викликають приємний шок у відвідувачів, адже фраза "не зручно на стелі спати" в таких місцях втрачає будь-який сенс. Особливо в ресторані сподобається дітям, які зможуть відчути себе справжніми спайдерменами і полазити по стінам.


Адреса: вул. Славгородська, 23


КАФЕ "СПОТИКАЧ" - це місце ностальгії і гарного настрою. Саме тут можна скуштувати страви, приготовлені за старовинними київськими рецептами. Столики знаходяться у кількох маленьких кімнатках, які нагадують про столичне життя середини минулого соліття. Коври на стінах додають закладу домашнього затишку.

Особливістю кафе є дитяча школа кулінарії, де маленькі відвідувачі можуть навчитися готувати незвичні страви.


Адреса: вул. Володимирська, 16


МІСЬКЕ КАФЕ "ХАРМС" підходить тим, хто любить книжки і котів. Вони тут в необмеженій кількості. Власники закладу стверджують, що їхньою основною метою є популяризація літератури. Тож не дивно, що і назву вони підібрали в честь відомого письменника Даниїла Хармса.


Це далеко не повний перелік веселих закладів Києва. Їх набагато більше. А чи маєте ви свій том таких кафе? Діліться з нами у коментарях!

108 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page