top of page

НАЙЗЕЛЕНІШІ ВІРТУАЛЬНІ МУЗЕЇ КИЄВА

Не так вже й мало в столиці віртуальних музеїв, як нам здавалося. Хочете наблизити весну - тоді ловіть дайджест найзеленіших VR-музеїв Києва.


НАЦІОНАЛЬНИЙ БОТАНІЧНИЙ САД ІМ. ГРИШКА вважається одним із найбільших в Європі. Колекція дослідницького центру налічує більше 11 тисяч унікальних експонатів. А у віртуальну подорож доріжками саду можна пройтись прямісінько зі своєї квартири.


ЛАБОРАТОРІЯ "ФІТОДИЗАЙНУ ТА ТОПІАРНОГО МИСТЕЦТВА" існує майже 100 років. Саме тут знаходиться найбільша колекція барбарису. Та це ще не все. На території дендропарку росте єдине в Україні тюльпанове дерево, якому майже 80 років.


ОРАНЖЕРЕЇ БОТАНІЧНОГО САДУ ІМ. ФОМІНА не можуть не зачаровувати. І це, до речі, один із найстаріших подібних закладів України. Що стосується колекції рослин, то вона сягає 9 тисяч екземплярів. Вражає?


Усі ці комплекси мають свої віртуальні копії. Як їх знайти? Дуже просто - вони розміщенні на сайті "Музейний портал" https://museum-portal.comта на офіційних сторінках ботанічних садів. А підбірки найцікавіших VR-новинок шукайте у рубриці #віртуальні_штучки)




273 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page